Langs deze weg willen we onze sponsors bedanken die ons tijdens de voor hun moeilijke periode zijn blijven steunen.
Zonder hun zouden we deze website en facebookgroep niet kunnen blijven doen.

Bedankt aan

KBC verzekeringen  Jurgen Du Bois
Geveldesign
Bakkerij Van Helmont
Heerlijkekost " De Lepeleer"
DJ Daddy Discobar
Café 't Lammeke
Slagerij Bovyn
Garage Patrik Goosens
E&O wok van Koningshooikt.
Fietsen Ceulemans

als ook het Nieuwspunt, LG Haarmode, Fortuna lenta, Glorietta spaanse specialiteiten, bank en verzekeringen Ivo Andries en dtc zandstraalbedrijf

Fietsen Ceulemans
Heb je een lekke band? Er hangt vanaf nu een bandenautomaat aan onze wand.
Zodat je ook geholpen bent als we gesloten zijn.

Dr.Guy Peeters

Vanaf heden en door de aanhoudende corona dreiging zijn de consultaties bij dr.Peeters enkel op afspraak. Gelieve voor de middag telefonisch een afspraak te maken. Huisbezoeken blijven onveranderd
Monneke ons foto's heeft bezorgd van de officiele inhuldiging van de kunstgrasvelden
van KVK HOOIKT

Fotopagina
Café 't Lammeke heeft nu een heeeeel groot overdekt terras, waar de corona regels heel ruim gevolgd worden

meer info
Beste Hooiktenaars,

Sinds 2014 bestaat er in Koningshooikt een BuurtInformatieNetwerk.
BIN MIDDEN start vanaf 20/02/2020. Het netwerk telt al vele deelnemers en omvat volgende straten: Liersebaan ( tot aan nr 175) Leliënlei, Schoolstraat, Beekstraat, Bernard V.Hoolstraat, Wijk achter de kerk, Dorpsstraat, Koningsplein en de Mechelbaan ( kant met pare nummers ) tot aan het sterreke.
U kan steeds aansluiten bij onze BIN MIDDEN via mail hellemans.steven@gmail.com
Onze BIN is een samenwerking tussen de buurtbewoners, de stad Lier en de lokale politie Lier. De informatie-uitwisseling tussen de BIN-leden en de politie wordt vastgelegd in een verwittigingssysteem. Dit betekent dat als je een verdachte handeling of een misdrijf ziet, je dit meldt aan de 101-centrale. De centrale verzendt dan via de telefoon tegelijkertijd een bericht aan alle andere BIN-leden. Dit spraakbericht bevat een aantal preventieve tips. Op basis van je melding zal de 101-centrale een politiepatrouille ter plaatse sturen zodat de BIN-leden bijkomende informatie krijgen. De bedoeling is de criminaliteit in te perken en de veiligheid van de inwoners te verbeteren. Preventie en sociale controle zijn de basisgedachten. En dit met een minimum aan inspanningen!
Deelname is gratis en vrijblijvend!
Hellemans Steven        Commissaris Marc Simons
BIN-coördinator             Lokale Politie Lier
Veleau is de verzamelnaam van enkele provinciale fietsroutes die je meevoeren langs idyllische plekjes in de buurt van water. Dit jaar lanceert de provincie Veleau Jutse Plassen. Een mooie fietstocht van 30 kilometer door Koningshooikt, Duffel, Sint-Katelijne-Waver en Onze-Lieve-Vrouw-Waver. De route vertrekt aan de Jutse Plassen en brengt je langs de vallei van de Itterbeek tot aan de monding in de Nete. Daarna gaat het stroomopwaarts door de valleien van de Goorbosbeek en de Dorpsbeek, tot je ten slotte weer aan de Jutse Plassen bent.

meer info op deze website
...Valt 30 km binnen je wandelbereik? Trage wegen knutselden voor jou een boeiende, verrassende tocht in mekaar langs de mooiste plekjes en over de groenste paden tussen Lier en Antwerpen. Overtuig jezelf en ga voor meer info naar de pagina van trage wegen.